fbpx
wijnaldum
Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Det er få journalister som er verdt å lytte mer til enn Fabrizio Romano. Han har i de siste årene blitt den store transferguruen i europeisk fotball. The go to guy. Nå har Romano uttalt seg om situasjonen til Gini Wijnaldum.

Det var i et halvtimes intervju med nettstedet givemesport hvor italieneren kom med informasjon og sine tanker om nederlenderens situasjon.

– Jeg har snakket med de rundt Wijnaldum. De forteller meg at han har opptrådd med respekt overfor Liverpool. Før jul snakket han med klubbens representanter, og i den andre uken i desember fikk han et nytt kontraktsforslag.

– Wijnaldum var skuffet over tilbudet. Han ventet seg noe annet. Men han sa at han skulle tenke på saken, snakke med sin familie og at han skulle gi sitt svar nærmere jul. Han lovet også å ikke snakke med andre klubber.

– Barcelona er den klubben som er mest interessert hvis han velger å ikke fornye kontrakten i Liverpool. Det har de vært klare på lenge. Men her er det viktig å legge merke til Koeman-situasjonen. For det er Koeman som har ivret mest etter å signere Wijnaldum. Men en ny president i klubben kan endre på alt dette. Og hvis den nye presidenten ønsker seg en annen manager, så kan lysten på å signere Wijnaldum bli mindre.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket