fbpx
Foto: REUTERS/Naomi Baker/NTB

Spillerbørsen: Blindgate

Liverpool gikk nok en gang av banen uten tre poeng. For tredje kamp på rad nå. Det var ikke mange spillere som leverte som forventet.

Jürgen Klopp startet med Thiago og Chamberlain på midtbanen og Henderson som midtstopper. Det var ikke vellykket.

Liverpool klarte ikke å involvere midtbanespillerne sine i første omgang, og det ble ensidig lange baller på Mané og Salah. Rytmen på midten de gangene midtbanespillerne faktisk ble involvert stemte heller ikke. Både Wijnaldum og Chamberlain valgte feil løsninger for ofte.

Gjenvinningspillet var også svakt. Lagdelene hang ikke sammen.

Fabinho og Henderson presterte heller ikke på et godt nok nivå. I tillegg slurvet backene.

Så det var et urytmisk Liverpool vi fikk se de første 45.

Det tok seg opp i andre omgang. Da la vi virkelig press på hjemmelaget. Men vi rotet veldig i boksen, som mot Newcastle.

Alisson 5
Sweepet bra et par ganger, men slo en stygg feilpasning i starten av kampen. Fikk ellers veldig lite å henge fingrene i før hvilen. Var ute på bærtur en gang i andre omgang, men ble reddet av Henderson. Ble nesten ikke involvert i andre omgang heller.

Arnold 4
Starter med en stygg miss på åpningsmålet. Fortsetter variabelt. Slår noen flotte pasninger, men bommer også på noen. Begynte å crosse på slutten, det fungerte fint. Rotet mye i andre omgang. Traff ikke spesielt bra på innleggene og var urytmisk.

Henderson 6
Ikke veldig tillitsvekkende første omgang. Bommer i posisjoneringa et par ganger. Finner ikke midtbanespillerne i oppspillsfasen. Slo noen fine crossere på slutten av omgangen. Mer av det. Hadde et par av dem i andre omgang også. Blir lite utfordret i andre omgang.

Fabinho 5,5
Litt usikker første omgang. Kunne ha spilt Thiago oftere, men velger trygt. Ikke så god de få gangene Southampton kom rettvendt mot han. Men sterk i lufta. Stygg feilpasning mot slutten av andre omgang, men ble ikke straffet for det. Ellers grei andreomgang.

Robertson 5,5
Manglet litt energi i de første 45 minuttene. Slurvet litt med ballen også. Litt av det samme i andre omgang. Fire feilpasninger på de første tre minuttene da. Ødela store muligheter da. Men klart bedre enn sin kollega på den andre siden likevel.

Chamberlain 3,5
Spiller en meget svak førsteomgang. Roter med både ball og valg. Er sein i gjenvinninga også. Posisjonerer seg dårlig. Ikke i kampform. Blir byttet ut tidlig i andre omgang.

Thiago 6
Klart bedre med ball enn uten før hvilen (selv om vi også fikk se han bomme med pasning). Strør noen flotte pasninger. Men han rykker seg for lite fri for å få pasning, og han kommer alt for sent opp i andrepresset når angriperne presset høyt. Det gjorde at Southampton enkelt fikk spilt av presset.Det ble for mye rom mellom lagdelene. Styrer spillet bra i andre omgang. Vinner et par viktige dueller også.

Wijnaldum 5,5
Spiller sin svakeste omgang av året i første omgang. Blir rundet i overgangsfasen, og tar flere feilvalg offensivt. Spiller ball for tidlig ved tre anledninger. Bør heller spille på seg press og så spille. Tar seg opp i andre omgang, kommer på enkelte initiativer da, og er ganske god defensivt.

Salah 5
Helt ute av form for tida. Nok en dårlig førsteomgang. Misser med touchen i dag også. Urytmisk. Fikk en god mulighet etter 48 minutter. Jobber ganske bra i andre omgang, og setter opp medspillere et par ganger. Men han roter også litt med valg og ball etter hvilen også. Dårlig vekting av pasninger.

Firmino 5
Kom ikke inn i kampen i før hvilen. Fikk også få baller å jobbe med. Roter med ballen i andre omgang, og hadde en ganske svak kamp. Stresser i avgjørende situasjoner. Jobber ganske bra.

Mané 7
Sleit med Walker-Peters i de første 45 minuttene. Kom seg sjelden forbi. Men slo et flott overlegg til Salah rett før Marriner blåste til pause. Og han var Liverpools klart beste spiller i andre omgang. Hadde bedre tak på Walker-Peters da. Men også han rotet i avgjørende situasjoner. Burde fått straffe.

Shaqiri 5
Ble ikke sveitserens kamp heller. Treffer ikke med innleggene. To-tre viktige defensive bidrag.

Milner
Sleit han også. Både med å treffe på innleggene og med dommer. Ufattelig at han ikke får frispark ved et par anledninger.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket