fbpx
Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/NTB

For to uker siden så ble det rapportert at Diogo Jota var på vei tilbake etter kneskaden sin. Det ble meldt at portugiseren ville være klar i slutten av januar. Det var lønnlige håp om at han til og med kunne rekke kampen mot Tottenham 28. januar. Han ville i alle fall rekke Manchester City den 6. februar.

Men rapportene er ikke like lystige lenger. Rehabiliteringen går nå tregere enn ønskelig, melder The Athletic. For en uke siden så fortalte Klopp at Jota fortsatt gikk med skinne rundt kneet.

Det skal derfor holde hardt om Jota rekker Manchester City-kampen i det hele tatt.

Jota ble skadet tidlig i desember i Champions League-oppgjøret mot Midtjylland.

Han har vært sterkt savnet i de siste fire kampene. Defensivt så har Liverpool faktisk klart seg fint uten van Dijk, Matip og Gomez (selv om fraværene av disse spillerne også påvirker andre deler av spillet). Men vi har ikke klart oss så bra offensivt uten Jota. Han ville vært et viktig alternativ i de fire siste kampene. Vi har skåret ett mål på disse kampene. Angrepstrioen har slitt voldsomt med formen sin.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket