fbpx
Foto: REUTERS/Martin Rickett/NTB

Rashford sier det var Mourinho som lærte de å få straffer

Marcus Rashford forteller at klubbens tidligere manager Jose Mourinho instruerte spillerne i hvordan man skulle få straffe.

Vi har alle fått med oss den store straffe-debatten før søndagens møte mellom gigantene i den engelske fotballen. Manchester United har fått ti straffer flere enn Liverpool siden starten av forrige sesong, på tross av langt færre ballberøringer i feltet. Dette poengterte Jürgen Klopp i sist intervju.

For to dager siden gikk tidligere toppdommer Mark Clattenburg ut og kalte Klopp for en hykler og en mester i mind games.

Paul Tierney skal dømme oppgjøret på søndag. Han har gitt Manchester United fem straffer på deres ti siste kamper, mens han ikke har gitt Liverpool en eneste på de 13 kampene han har dømt oss. Dette har satt deler av fansen i brann.

I tillegg har alle fått med seg at Paul Pogba to ganger ga beskjed til Luke Shaw å kaste seg ned i feltet i kampen mot Aston Villa.

I det 60. minutt gikk Pogba ned selv, og fikk et svært billig straffespark.

Debatten om straffer er med andre ord et hett tema før søndagens oppgjør.

I et intervju med The Telegraph forteller nå Marcus Rashford at de lærte seg hvordan de skulle få straffe av Jose Mourinho. Solskjær tok over for portugiseren i desember 2018.

– Han lærte oss å bli mer kalkulerte i boksen. Men jeg vil ikke si at vi filmer eller oppsøker straffer. Vi er bare mer bevisste på hvordan vi skal agere i feltet.

Rashford forteller at Mourinho viste spillerne hvordan de skulle få straffe etter en periode der laget følte seg snytt.

– Jeg mener jeg ble felt en fem-seks ganger, men jeg fikk ikke straffe. Da lærte han oss hvordan vi skulle få det. Det handlet om å bli smartere i boksen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket