fbpx
Foto: Pool via REUTERS/Matt Dunham/NTB

Vi er noen timer inne i det nye året. Nyttårsrennet i de bayerske alper er ferdig. Noen av dere har holdt forsettene deres i tjue timer allerede. Men vi kan ikke forlate 2020 helt ennå. Vi setter en stor og svart strek over året som ligger bak oss med en nyttårquiz.

Husker du hvilke spillere som skåret Liverpools mål i kalenderåret 2020? I alle turneringer?

Vel, du får noen hint i quizen under.

Det var 18 spillere som hørte nettsus i 2020. Han med flest mål endte på 26. Mens fem spillere skåret ett mål hver seg. De hadde like mange scoringer til sammen som antall selvmål som gikk vår vei i 2020.

Er du klar? Lykke til.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket