fbpx
Foto: REUTERS/Neil Hall/NTB

Nat Phillips ble vegetarianer og smertene forsvant

Alex Oxlade-Chamberlain kunne i går avsløre at Nat Phillips skadeproblemer forsvant da han sluttet å spise kjøtt.

– Nat hadde store problemer med betennelser i ankelen. Så dro han til tysk fotball. I Stuttgart lærte han mer om hvordan kostholdet påvirker kroppen, og da han ble vegetarianer, så forsvant betennelsene i ankelen. De som jeg snakker med, sier at de følte seg fysisk bedre etter å ha kuttet ut kjøtt.

Chamberlain delte dette i en samtale med Jordan Henderson og Xerdan Shaqiri. Klubben samarbeider for tiden med sponsoren Quorn Foods.

Sammen fronter de kampanjen Meat-free Matchday. Målet er i utgangspunktet å bevisstgjøre fansen om at kjøtt er mer skadelig for klimaet enn frukt og grønt. Under mottoet “Helping the Planet, one Match at the Time”, så ønsker Liverpool FC å redusere klimaavtrykket ved at fansen ikke spiser kjøtt på kampdagen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket