fbpx
matip
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Melissa Reddy skriver at ny midtstopper vil erstatte Matip

I en artikkel i The Independent i dag skriver Melissa Reddy at Liverpool satser på å kjøpe en ny midtstopper i sommer, og at denne spilleren vil erstatte Joel Matip på sikt.

Matip har vært svært skadeplaget etter han signerte for Liverpool i 2016. Reddy skriver – som de fleste andre velinformerte journalister – at klubben ikke kommer til å kjøpe en stopper i januar. Men de planlegger et stort kjøp i sommer.

Denne spilleren blir ikke David Alaba, hevder Reddy. For noen uker siden så hevdet vi at både østerrikerens lønnskrav og høyde ville bli et problem for Liverpool. Alaba skal ha ønsket seg en kontrakt på over £350 000 i uka. Dette er summer som Liverpool ikke er villig å gi for en slik spiller. Dessuten så er han knappe 1.80. Klopp har ikke kjøpt stoppere under 1.85 før. Reddy bekrefter nå dette.

I følge Reddy skal det ha vært kontakt mellom partene i sommer. Men mer som et sidespor i jakten på Thiago. Når de først var involvert med Bayern München. Etter kjøpet av Tsimikas, så ble Alaba-sporet droppet.

Det mest reelle alternativet synes nå å være Dayot Upamecano. RB Leipzig-spilleren har en utkjøpsklausul fra sommeren på 42 millioner euro.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket