fbpx
mbappe neymar
Foto: Ugljevarevic / Shutterstock.com
Denne uken har mange Liverpool-fans bitt seg merke i to uavhengige nyheter. Legger man sammen to og to, så er det ikke helt umulig at Kylian Mbappé spiller for Liverpool høsten 2021.

For det første har Mbappé og LeBron James designet en fotballsko sammen. LeBron James har samarbeidet med FSG siden 2011 og er minoritetseier i Liverpool. PSG-spilleren og basketballstjernen i Los Angeles Lakers er begge gullkalvene til Nike. Selskapet som også tok over som utstyrsleverandør og sponsor i Liverpool sommeren 2020.

Skoen heter Chosen 2, og ble lansert i går. I tillegg byttet stjernene profilbilder på Instagram.

Fra før vet vi at Klopp er en stor beundrer av Kylian Mbappé. 22-åringen har herjet i Ligue 1 siden 2017. Han var også en viktig bidragsyter da Frankrike vant VM i 2018. Mbappés kontrakt med PSG går ut sommeren 2022.

Den andre store nyheten kom fra transferguruen Fabrizio Romano. Ingen har like høy status i dagens transferverden som italieneren. På podcasten Quegolazopod sa han følgende om Liverpool og transfermarkedet: Liverpool vil ikke bruke mye penger i januarvinduet. De planlegger noe veldig interessant i sommer.

Det er disse to nyhetene som mange Liverpool-fans nå legger sammen.

I tillegg er det flere som også legger informasjonen fra Salah-leiren inn i miksen. Salah skal angivelig være misfornøyd i Liverpool. At han i det hele tatt lot seg intervjue av den spanske sportsavisen AS om interessen fra Real Madrid og Barcelona, tolker mange som et tegn på at Salah kan bli solgt til sommeren. Salah lar seg nemlig nesten aldri intervjue.

I tillegg har hans venn og tidligere lagkamerat på det egyptiske landslaget Mohamed Aboutrika fortalt til media at Salah er misfornøyd med tingenes tilstand i Liverpool. Som regel ignorerer mange slike kommentarer. Men når de kommer fra Aboutrika, så lytter mange. Aboutrika er ingen hvem som helst. Han var selve hjertet i den arabiske fotballen, og er kjent for å være en svært rettskaffen mann og spiller. Hans integritet er uangripelig.

Man kan med andre ord legge tre informasjoner sammen. Og det gjør mange Liverpool-fans i disse dager.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket