fbpx
Foto: REUTERS/Oli Scarff/NTB

Manchester United har slitt mot de seks store i høst

I går overtok Manchester United tabelltoppen i Premier League. Seieren mot Burnley ga de en luke på tre poeng.

Laget til Ole Gunnar Solskjær har vært meget solide etter en treg start på årets Premier League-sesong. Formpilene fortsetter å peke oppover. De har ikke tapt i ligaen på 11 kamper nå. Ni seire og to uavgjort har ført de opp på 36 poeng. Tre flere enn Liverpool.

Men de røde djevlene har slitt mer i møte med de andre seks store klubbene i år.

De åpnet med 1-6-tap mot Tottenham. Deretter spilte de 0-0 mot Chelsea. Så tapte de 0-1 mot Arsenal. Og i desember spilte de 0-0 mot Manchester City.

Manchester United står altså med bare to poeng av tolv mulige på fire kamper mot de rikeste rivalene sine. Og det som også er verdt å merke seg er at Manchester United har hatt hjemmekamp i alle fire oppgjørene. Det betyr ikke så mye under pandemien, men hvis man begynner med innslipp igjen før sesongen er over, så kan det jo få en viss betydning.

Kampen på Anfield blir altså Manchester Uniteds første toppoppgjør på fremmed gress i årets sesong. De har vært gode på utebane tidligere i sesongen. De står med sju seire, en uavgjort og ett tap på de ni bortekampene de har spilt i høst. Men det er altså mot de mindre klubbene.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket