fbpx
alaba
Foto: MDI / Shutterstock.com

Fabrizio Romano – den store transferguruen i Europa – hevder at Liverpool la inn et stort bud på David Alaba for to uker siden.

Journalistene som følger Liverpool tettest – blant annet Paul Gorst og James Pearce – har i flere uker hevdet at klubben ikke har hatt planer om å signere noen spillere i januarvinduet.

I følge Romano er dette feil.

På sin egen twitter-konto hevder italieneren at Liverpool la inn et heftig bud for fjorten dager siden, men at Alaba hadde sine drømmer et annet sted. Alaba går heller gratis til Real Madrid i sommer. Der skal årslønnen ligge på 12 millioner euro – netto.

Hvis dette stemmer, så avfeier nok denne informasjonen teorien om at Liverpool ikke kjøper en midtstopper nå i januar fordi de allerede har en overgangsavtale for en annen midtstopper klar, men ikke før til sommeren. Mange har spekulert i om Dayot Upamecano allerede skal ha underskrevet en kontrakt med Liverpool, men at den ikke gjelder før utkjøpsklausulen på 42 millioner euro slår inn i juni. I tillegg skal jo Liverpool møte Upamecanos klubb – RB Leipzig – i Champions League.

Nå er det ikke umulig at Liverpool både kan ha forsøkt å signere Alaba nå i januar og samtidig hatt en avtale om Upamecano til sommeren. Men det høres noe råflott ut.

Alle disse spekulasjonene forutsetter at Romano har rett i sine opplysninger, og det er heller ikke sikkert.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket