fbpx
alaba
Foto: MDI / Shutterstock.com

I følge trasferguru Fabrizio Romano så er Liverpool en av fem klubber som har tatt kontakt med David Alaba sin agent.

Alaba har sagt nei til kontraktsforslaget fra Bayern München, og lønnskravet skal være så høyt at den tyske storklubben også har trukket tilbake forslaget sitt. Det skal ha dreid seg om et krav på nærmere 400 000 euro i uka.

Alaba kan nå forhandle med andre klubber. Han skal i følge Romano være mest interessert i en overgang til Real Madrid, og den spanske hovedstadsklubben skal også være en av de fem klubbene som har tatt kontakt med Alaba.

Det synes også som forhandlingene mellom Real Madrid og Alaba går framover. Det skal dreie seg om en mulig sommersignering.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket