fbpx

Klopp ønsker ny midtstopper, men forstår situasjonen

– Jeg er ikke fem år lenger. Jeg begynner ikke å gråte hvis jeg ikke får det jeg vil ha.

Jürgen Klopp får mange spørsmål om midtstoppersituasjonen og transfermarkedet for tiden. Etter de svake resultatene i det siste, har jakten på svar blitt intensivert.

For noen uker siden innrømmet Klopp at klubben hadde kjøpt en midtstopper hvis den økonomiske situasjonen hadde vært annerledes. Pandemien gir blodrøde tall i alle klubbenes regnskap. Sjansene er store for at Liverpool vil tape over 100 millioner pund på grunn av tomme tribuner og dårligere TV-avtaler.

Transfervinduet er åpent i ni dager til, men sjansene for at en ny midtstopper kommer inn portene på Anfield er liten.

– Jeg får ikke alltid det jeg ønsker meg her i livet. Det gjelder vel de fleste av oss. Jeg er ikke fem år lenger. Jeg begynner ikke å gråte hvis jeg ikke får det jeg vil ha, fortalte Klopp til media på pressekonferansen før FA-cup kampen mot Manchester United.

– Jeg er ansvarlig for mye i denne klubben, men det er andre som har ansvar for de store tingene, og jeg kan ikke ta deres avgjørelser.

– Sånn har det alltid vært, og bør ikke være en nyhet. Jeg vet vi har god støtte i eierne, de støtter oss.

– Vi snakker selvsagt om en ny midtstopper her. Ja, det ville hjulpet hundre prosent. Det ville nok ha hjulpet på stabiliteten. Jeg tror likevel ikke at en ny midtstopper ville hjulpet oss med å skåre.

Samtidig øker trykket på FSG. Stadig flere stiller spørsmål om hovedstrategien til eierne, at Liverpool er en selvkostklubb som må drives for egne midler, er fornuftig i situasjonen vi befinner oss i. Som vi skrev om for to uker siden, så vil manglende Champions League-kvalifisering føre til store tap. En toppklubb uten de foretrukne seniorstoppere tilgjengelig i store deler av sesongen kan rett og slett koste mer enn en ny midtstopper.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket