fbpx
Foto: REUTERS/Adam Davy/NTB

Kampens øyeblikk: Voksen mann som gråter av fotball er alltid rørende

Vi kunne selvsagt valgt å legge vekt på kampens avgjørende øyeblikk. Øyeblikket da Danny Ings avgjorde mot sine tidligere lagkamerater. Det var vakkert gjort av Ings, men dessverre en definerende situasjon for kampen.

Vi kunne også ha trukket fram straffesituasjonene. De fleste satt nok hjemme i stuene og tenkte at de der – de der ville Manchester United fått straffe på.

Men vi velger likevel å rette spotlighten mot Ralph Hasenhüttl. Laget hans har slitt de siste ukene. De hadde ikke skåret mål på tre kamper før møtet med Liverpool. I likhet med oss så sliter klubben på skadefronten. Og de mistet også Djenepo i første omgang. Det å oppleve at laget hans likevel fikset tre poeng, på heroisk vis, ble rett og slett for mye for den østerrikske 53-åringen.

Han falt sammen på kne da Andre Marriner blåste av kampen. Med hodet mot marken. Gråtende. En slik lidenskap gikk hjem hos meg i alle fall.

Jeg har alltid likt Southampton og Hasenhüttl. De har solgt glimrende spillere i årevis, men finner likevel nye talenter og jobber på videre. Og ikke med en Tony Pulis eller Sam Allardyce-fotball. Nei, de forsøker å spille fotball. De er et skapende lag.

Nå ble de riktignok spilt veldig lave i andre omgang, men sømmene holdt, skjorta revnet ikke. Laget lå ganske tett samlet. Og det holdt helt inn. Mot de regjerende seriemesterne. Det er det verdt å gråte en skvett for.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket