fbpx
Foto: Michael Regan/Pool via AP/NTB

Kampens øyeblikk: Alisson hindret Pogba i bli den store helten

Manchester United tok mer og mer over i løpet av kampen. På tross av at de har hatt mindre hvile enn Liverpool-spillerne. De hadde ikke et eneste skudd på mål før det var spilt 65 minutter. Men derfra og ut var det gjestene som var nærmest seieren.

Først så hindret Alisson Bruno Fernandes i å skyte Manchester United i føringen. Det var nok kampens store redning. Avslutningen var god, den kom fra kloss hold. Men Alisson var raskt ute med beinet, og det stod fortsatt 0-0.

Noen minutter senere var bortelaget på gang igjen. Denne gangen kom de seg fram på den andre kanten. De overbefolket feltet, og Pogba fikk en gyllen mulighet fra sju meter. Men Alisson hadde rukket å plassere seg riktig, som alltid, og han slo skuddforsøket ut til corner.

Pogba fortvilet. Hvordan kunne jeg bomme der? Han la seg ned på marken med hodet i gresset. Han visste han hadde misbrukt en stor sjanse. En sjanse til å gjøre slutt på Liverpools elleville hjemmestatistikk. En sjanse til å skaffe laget sitt en seier og med det stikke fra Liverpool med seks poeng. En sjanse til å bli helten.

Manchester United var flinkere til å komme til større sjanser enn Liverpool. Vi rotet igjen for mye i øyeblikkene rett før potensielle store sjanser. Mens Manchester United traff bedre med sistepasningene og innløpene.

Heldigvis stoppet Alisson dem fra å utnytte disse tilfellene. Det kunne fort ha vært sesongen som hadde røket der. Seks poeng opp til Manchester United, og ikke minst fem poeng opp til Manchester City, hvis de vinner hengekampene sine, hadde vært en meget tøff oppgave. Særlig når flyten er såpass dårlig som den er nå.

En uavgjort på hjemmebane er ikke all verden. Ett poeng er lite. Men i den situasjonen vi befinner oss i nå, så var det et meget viktig poeng. Det ene poenget føles derfor mye større enn det i realiteten er.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket