fbpx
Det er svært sjelden at Mo Salah gjør intervjuer. I går gjorde han det.

Han var innom mange temaer da Sky Spors inviterte han til en Q&A-sekvens. Det var et sponsoroppdrag for EA Sports promotering av FIFA21.

Det hadde kommet inn over 10 000 spørsmål til egypteren. Ett av dem tok for seg hvordan 28-åringen har det i klubben etter at Dejan Lovren forsvant.

– Det var følelsesmessig for meg da Dejan dro. Jeg var glad på hans vegne, for han ønsket å gå, men samtidig var han min beste venn, så når han faktisk dro, så gråt vi begge to. Vi har fortsatt god kontakt, og snakkes og tekstes nesten hver dag. Nå er jeg mest sammen med Kostas Tsimikas og Xerdan Shaqiri.

Salah fikk også spørsmål om han liker andre sporter enn fotball.

– Ja, jeg ser mye NBA. Jeg har dårlig basket-teknikk selv, men det er uansett den sporten jeg liker best utenom fotball. Jeg ser litt boksing og USF også, men NBA er det store.

Noen av spørsmålene gikk på mat og helse.

– Jeg driver mye med yoga. Det er sunt for både kropp og sjel. Det hjelper deg å holde fokus, men det er også bra for musklene. Jeg startet med en yoga-feiring etter et mål mot Chelsea.

– Jeg er glad i mye mat, men den må være sunn. Det er det jeg liker best. Jeg er ikke så glad i fish and chips for eksempel. Jeg lager nok mest italiensk mat.

Hvilken målvakt er den beste du har møtt?

– Det er mange gode keepere, men jeg tror de beste jeg har møtt er Casillas, Buffon, Alisson og Neuer.

Til slutt fikk han også spørsmål om hvem som var raskest av han og Mané.

– Jeg vil svare meg selv. Det vil sikkert Sadio svare også. Vi hadde en samtale om det her om dagen, sammen med Gini. Og begge svarte at “jeg er raskest”. Men jeg mener jeg er raskest på både kort og lang distanse.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket