fbpx
Foto: REUTERS/Peter Powell/NTB - Wijnaldum skåret 2-0-målet ti minutter ut i 2. omgang. Salah hadde gitt oss ledelsen i 1. omgang.
Kun ett lag i Premier League har skåret i begge omganger i flere enn halvparten av kampene i år.

Det er ikke så ofte at lag skårer i begge omgangene i løpet av en kamp. Det er kun Liverpool som har klart det i mer enn halvparten av kampene sine i høst.

Vi har gjort det i 10 av de 17 kampene vi har spilt så langt. Det vil si at vi har skåret i begge omgangene i 59% av oppgjørene. Det er langt ned til neste lag på lista. Manchester United har skåret i begge omgangene i 44% av kampene, 7 av 16. Med det så ligger de på andreplass på statistikken.

Men vi må være på vakt i begge omgangene på søndag. For av de sju kampene som Manchester United har skåret i begge omgangene, så har fem av dem vært på utebane.

Men Ole Gunnar Solskjærs utvalgte må også være dypt konsentrerte. Liverpool har nemlig skåret i begge omgangene på Anfield i 88% av kampene så langt i sesongen. Kun i en av de åtte kampene vi har spilt på Anfield i høst, så har unngått å skåre i begge omgangene. Det skjedde i sist hjemmekamp, mot West Bromwich i romjulen. Det oppgjøret endte 1-1.

Wolverhampton ligger nederst på statistikken. De har spilt 17 kamper, men de har ikke skåret i begge omgangene i noen av kampene.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket