fbpx
sturridge
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
De fleste klubber kjøper spillerne sine på sommeren. Det gjør Liverpool også. Men vi har også brukt januarvinduet godt.

Liverpool står nå uten seniorstoppere. Gomez og van Dijk er langtidsskadd. Det kan hende at Matip rekker Manchester United-kampen, men historien har vist at vi ikke kan stole på at han spiller uke inn og uke ut.

Samtidig har vi en mulighet tilgjengelig. Januarvinduet. Vi kan kjøpe en spiller. Eller vi kan leie en.

Klopp har sagt at manglende finanser er en grunn til å vente. I tillegg har han sagt at januarvinduet er tøft. Det er vanskelig å finne den rette spilleren, fordi få klubber ønsker å selge spillere midt i sesongen, naturlig nok. I alle fall til en akseptabel pris.

Det ser derfor ikke ut til at Liverpool vi kjøpe en midtstopper nå i januar.

Det skuffer mange Liverpool-fans. Ikke bare fordi de mener at klubben gambler med mulighetene for seriegull og avansement i Champions League. Hvis Fabinho blir skadet nå, hva da? Situasjonen er allerede dyster. Men mange fans mener også at januar ikke nødvendigvis er et vanskelig vindu. I alle fall ikke umulig.

Hvis vi ser på hvilke spillere vi har hentet i januar tidligere, så er det kanskje ikke så rart at mange fans hevder dette.

Siden Klopp kom til Liverpool, så har vi kjøpt fem spillere i januar. Grujic, Minamino og Virgil van Dijk er blant disse.

Men Liverpool kjøpte også andre januarstjerner før Klopp overtok managerjobben på Anfield.

Daniel Sturridge og Philippe Coutinho ble hentet i januar 2013. De kostet drøye 20 millioner pund, til sammen.

Luis Suarez ble også kjøpt i januar. Han kostet 23 millioner pund i januar 2011. Den vinteren kjøpte klubben også Andy Carroll, uten at kjøpet ble en suksess riktignok. Poenget er at januarvinduet ble brukt.

Martin Skrtel ble kjøpt i januar 2008. Året før hentet vi Javier Mascherano (først på lån, så kjøp) i samme måned. Daniel Agger kom i januarvinduet året før der igjen.

Sturridge, Coutinho, Suarez, Skrtel, Mascherano og Agger. Alle ble kjøpt i januar. Alle ble helter på Anfield.

Kilde: Lfchistory

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket