fbpx

En hel uke på treningsfeltet – det er lenge siden sist

Denne uken er luksus for Jürgen Klopp og spillerne. De har en hel uke på treningsfeltet til å forberede seg til søndagens toppoppgjør.

Det er fem dager siden sist kamp. Det er fem dager til neste kamp. Ingen spillere er ute på landslagsoppdrag. Alle er på Kirkby og trener. Hver dag. I over en uke. Det er ikke hver uke at de har den muligheten.

Vi må faktisk helt tilbake til september for å finne sist gang Liverpool og Klopp kunne bruke en hel uke til forberedelser før en kamp. Før bortemøtet med Chelsea 20. september fikk laget åtte dager til å trene sammen. Ellers har kampene og landslagsoppholdene kommet tett denne høsten.

I tillegg var oppkjøringen før sesongen forkortet. Så denne uken er kjærkommen for Klopp. Han er glad i å bruke lang tid på feltet. Terpe. Forbedre. Polere.

Nå har vi ikke mulighet til å møte et annet lag til treningskamp. Det har vi ofte gjort i lange treningsperioder tidligere, for å bli kvitt rusten. Men på grunn av pandemien, så er det umulig nå. Det betyr at laget vil spille treningskamper internt. Klopp sa etter avansementet mot Aston Villa at “nå blir det mye 11 mot 11 framover”.

Noen av spillerne var ikke involvert mot Aston Villa. Spillere som Arnold og Robertson for eksempel har ikke spilt siden 4. januar. På søndag er det den 17. Det vil si at de har fått en vinterpause på to uker. Kanskje det vil være en kjærkommen vitamininnsprøytning.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket