fbpx
klopp
Foto: lev radin / Shutterstock.com

– Det viktigste blir å kvalifisere oss til Champions League

Det var en ganske defensiv Jürgen Klopp som møtte pressen etter kampen på Anfield i går.

– For meg er det ikke så viktig hvor vi er i øyeblikket. For meg er det viktig at vi får med oss poeng, og at vi er i miksen av lag som kjemper om topp 4.

– Vi er midt en i en gruppe med klubber som alle kjemper om Champions League-plass. Og det er det vi må gjøre vi også, kjempe. Dette handler ikke om å bli mestere igjen. Det er ikke så morsomt lenger. Vi må kjempe for alt nå, og det er det jeg så i dag igjen.

– Det viktigste i denne sesongen blir å kvalifisere oss til Champions League. Og vi vet hvor tøft det blir. For mange lag ønsker det samme. Det er det denne sesongen handler om.

Klopp fulgte opp med et intervju med Sky Sports.

– Det er ikke noen enkel forklaring på måltørken. Man misser jo alltid sjanser. Men man må bare forsøke videre, selv om man ikke må forsere det. Slike ting skjer i fotball, det er ikke alltid lett å forklare hvorfor. Det er ikke lett å forklare hvorfor alt gikk inn mot Crystal Palace heller.

Nå kan det være at Klopp er mer offensiv i garderoben, direkte med spillerne. Og psykologien i å dempe forventningene om et nytt seriegull er sikkert fornuftig. Men etter å ha vunnet ligaen med 18 poeng i fjor, så har Liverpool og Klopp selvsagt tittelambisjoner fortsatt.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket