fbpx

Klopp fikk i dag spørsmål om Mark Clattenburgs kritikk av ham.

Den tidligere toppdommeren hevdet at Klopp driver med mind games før søndagens oppgjør mot Manchester United. Klopp snakket om forskjellen på tildelte straffespark mellom Manchester United og Liverpool etter kampen mot Southampton.

Clattenburg hevdet at Klopp snakket om dette for å påvirke dommeren i Manchester United-kampen på søndag.

– Jeg driver ikke med mind games. Jeg kan det ikke, det er mitt store problem. Da jeg nevnte straffe-statistikken etter kampen mot Southampton, hadde jeg aldri Manchester United-kampen i bakhodet. Jeg er ikke Sir Alex.

I tillegg mente Clattenburg at Klopp var en hykler. “Han insinuerte at United-spillerne gikk lett ned, men det gjør også Mané og Salah,” skrev Clattenburg i sin spalte i Daily Mail.

– Jeg mener Clattenburg tar feil. Jeg snakker aldri med noen om å gå lett ned i feltet. Spør alle mine spillere, jeg snakker aldri om å falle lett i boksen. Og Sadio Mané gikk jo ikke lett ned mot Southampton heller. Det var reell kontakt i situasjonen. Så jeg er uenig med den tidligere toppdommeren.

– Se situasjonen mot Newcastle også. Han blir holdt av keeperen med to armer, men prøvde likevel å nå ballen. Han gikk ikke ned.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket