fbpx
Foto: Villa park - Foto: Ian Wilson

Aston Villa har hentet tilbake Jake Walker for å stille lag i kveld

Det er fortsatt usikkert om det blir kamp, men Liverpool forventer fremdeles at kampen skal spilles. Avgjørelsen vil bli gjort kjent senere i dag.

Norsk Tipping har stengt for spill på kampen, men det betyr ikke at kampen nødvendigvis utsettes eller at Liverpool går videre på walkover. Det kan heller bety at forskjellen mellom de potensielle lagene er for stor.

Aston Villa har separate treninger mellom U-23-laget og A-laget, så sjansen er stor for at Birmingham-klubben kommer til å stille med et ungdomslag i dag.

I dag tidlig har klubben hentet hjem 20-årige Jake Walker fra utlån i Alvechurch FC. Det tyder på at klubben har tenkt å stille lag i kveld.

Det ble kjent i går formiddag at klubben erfarer et stort smitteutbrudd på A-laget. Mange spillere er smittet. Mange ledere er det det samme. Treningsanlegget er stengt ned for desinfeksjon.

Hvis Aston Villa stiller et ungdomslag, så vil kampen bli en liten reprise av fjorårets ligacupkamp mellom klubbene, men denne gangen med motsatt fortegn. Den gangen var det Liverpool som ble tvunget til å stille et ungdomslag, da seniorspillerne spilte i VM for klubblag i Midtøsten.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket