fbpx
neville
Foto: katatonia82 / Shutterstock.com
Det er mange kommentatorer som mener mye om Liverpools form om dagen. En av dem er Gary Neville. Han mener at Liverpools dalende formkurve er helt naturlig.

– Det er helt naturlig at Liverpool sliter, hevdet den tidligere Manchester United-backen på Sky Sports i går kveld.

– Alle store lag sliter i den fjerde sesongen sin. Det gjorde vi også, under Alex Ferguson. Det er helt vanlig å falle i kvalitet når man går inn i sin fjerde sesong.

– De har nå vært fantastiske i tre år. De har gått til finalen i Champions League. Året etter vant de Champions League og fikk nesten hundre poeng i serien. Deretter vant de Premier League med 99 poeng i fjor. Det er normalt at det kommer en reaksjon på dette. Det er umulig å holde oppe prestasjonene over så lang tid.

Neville mente også at Liverpools nest beste på topp er for dårlige, og at Klopp har blitt tvunget til å spille med fronttrioen sin for ofte.

– Ferguson lot alltid angriperne sine hvile i ny og ne. Rooney var kanskje den som spilte mest. Men Ferguson hvilte Giggs, Ronaldo og alle de andre fra tid til annen. Jeg fikk sjokk da Mané og Salah spilte mot Aston Villa U6-lag. Heller ikke da fikk de hvile.

Neville forstod også hvorfor Klopp nesten alltid stiller med den samme trioen i front.

– Jeg skjønner også Klopp. For det har vært for stor avstand fra Salah, Mané og Firmino ned til deres nest beste, Shaqiri, Minamino og Origi. Jota er nå kjøpt inn, men er skadet. Det betyr at supertrioen aldri hviler. De har spilt non stop i fire sesonger nå. Men hvis Liverpool skal vinne, så har Klopp skjønt at man ikke kan spille uten dem. Så enkelt er det.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket