fbpx
pogba manchester united
Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

32 lag i potten – Vi trakk Manchester United

Da ble det tøff motstand i FA-cupens 4. runde. Som normalt.

Jürgen Klopp har ikke prioritert de hjemlige cupene de siste årene. Kun én gang har han ført Liverpool til en hjemlig finale. I Ligacupen i sin første sesong på Merseyside. Da ble det tap på straffer mot Manchester City.

Men det skyldes ikke bare mangel på prioriteringer. Liverpool har også møtt meget tøff motstand i disse hjemlige cupene i Klopps regjeringstid på Anfield. Vi har trukket et Premier League-lag i 17 av 26 trekninger totalt. Det er skyhøyt. Hvis West Ham gjør jobben, og Liverpool slår Manchester United på Old Trafford 24. januar, så kan vi legge på til 18 av 27.

Liverpool har ikke kommet lenger enn til 5. runde i FA-cupen med Klopp i sjefsstolen. I hans første sesong så ble det tap mot West Ham i 4. runde. Året etter røyk vi ut for Wolverhampton i 4. runde. I 2017/18 ble det tap mot West Bromwich, også det i 4. runde. Året etter røyk vi for Wolverhampton på nytt. Denne gangen i 3. runde. I forrige sesong så ble det tap mot Chelsea i 5. runde. Nå venter altså enda en sterk motstander i 4. runde.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket