fbpx
ojo
Foto: MaciejGillert / Shutterstock.com
Det begynner å bli en stund siden vi tenkte på ham, men i Wales er ikke Harry Wilson alene om sette sitt stempel på Cardiff City. Sheyi Ojo tar stadig nye steg, og han har vært sitt lags beste spiller i to kamper på rad nå.

Etter gårsdagens 3-0-seier mot Huddersfield, ligger Cardiff ligger på 11. plass i Championship. De har spilt femten kamper. Fem seire, fem uavgjort og fem tap.

Harry Wilson er den mest omtalte av de to utlånte Liverpool-spillerne, men det har vært Ojo som virkelig har markert seg i Wales-klubben den siste tiden. 23-åringen stod fram i går også.

Ojo var livlig helt til han ble byttet ut i det 89. minutt. I følge journalist Glen Williams i Wales Online så var Ojo enda en gang i toppform. Han har vært god hele sesongen, skriver Williams, men særlig har han briljert i de to siste kampene. Ojo får en lang rosende omtale i avisa.

Ojo spiller som oftest høyrekant, men i det siste så har manager Neil Harris flyttet Ojo over på venstrekanten. Det er god læring for Ojo. Vingen står nå med 3 mål og 4 assister på 12 starter i Championship i år.

Wilson var også på banen i gårsdagens seier. Han spilte 90 minutter som hengende spiss. Han klarte ikke å markere seg like mye som Ojo, men han var likevel viktig i kombinasjonsspillet.

Begge er utlånt til mai 2021.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket