fbpx
Foto: REUTERS/Peter Byrne/NTB - Denne skaden skulle vise seg å bli langvarig. Thiago ble meid ned i sluttminuttene av Everton-Liverpool 17. oktober.

Tottenham kommer til Anfield med nesten komplett tropp – Liverpool sliter

I morgen møtes lag nummer en og to på tabellen på Anfield. Begge har 25 poeng etter 12 runder. Men der stopper på mange måter likhetene. Og på skadefronten er forskjellene meget store for øyeblikket.

Liverpool har slitt med skader i hele sesongen. Ingen lag har hatt like mange forfall som Liverpool i Premier League i høst, og mange av skadene har vært og er langvarige. I tillegg har skadene kommet på nøkkelspillere som Thiago, van Dijk, Fabinho, Arnold og Henderson. I tillegg er Jota og Gomez langtidsskadd.

Per nå så har Liverpool ni spillere på sykestua.

  • Tsimikas er ute i mange uker.
  • Nevnte Jota kan bli ute i opptil to måneder.
  • Van Dijk kan bli ute hele sesongen.
  • Gomez lider samme skjebne som van Dijk.
  • Matip måtte ute i pausen mot Fulham med ryggproblemer.
  • Keita slo opp igjen muskelskaden mot Midtjylland.
  • Shaqiri kom tilbake etter landslagsoppdrag med et muskulært problem.
  • Milner er halvveis inne i sin skadeperiode med hamstringen.
  • Thiago ble overfalt av Richarlison mot Everton og sliter fortsatt med kneet.

Matip skal være den nærmeste til å bli kampklar igjen av disse ni. Ellers vil pressekonferansen senere i dag kanskje gi mer informasjon. Klopp pleier å holde kortene tett til brystet, men av og til dukker det opp informasjon som kan tolkes den ene eller andre veien. Det er i det minste gledelig at Oxlade-Chamberlain var i kamptroppen for første gang i år mot Fulham på søndag. Han kan bli viktig utover.

Tottenham på sin side har vært mer heldige på skadefronten i år. Før oppgjøret på Anfield i morgen, så er bare en spiller utilgjengelig. Erik Lamela. Han sliter med en beinskade. Det skal visstnok ikke dreie seg om en langtidsskade, og klubben håper han er tilbake relativt snart. Han trener allerede på gress.

Gareth Bale skal ha vært sengeliggende en uke og gikk glipp av oppgjøret mot Crystal Palace i helgen. Men han skal være klar til morgensdagens kamp.

Kampen starter klokken 2100.

Kilde: Physioroom

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket