fbpx
Foto: Toby Melville/Pool via AP/NTB - Suso kunne ikke forhindre at Chelsea stakk avgårde med gruppeseieren i gruppe E - selv om de spilte 0-0 i London.
Den tidligere Liverpool-spilleren har endelig funnet seg til rette i en spansk klubb. Sevilla er hans nye hjem. Liverpool kan trekke klubben fra Andalusia i Champions League, og Suso skryter av klubben sin.

I et intervju med Goal så reflekterer han over karrieren sin og hans nåværende klubb – Sevilla.

Vi var mange som så en stor Liverpool-spiller i emning da klubben signerte 17-årige Suso i november 2010. Den lille spanjolen hadde vært en av stjernene på Spanias sagnomsuste ungdomslandslag som hadde briljert i de store mesterskapene i en årrekke.

Men Suso ble aldri den store røde stjernen som mange hadde håpet på. Han ble solgt til Milan i 2015, da kontrakten nærmet seg slutten. Han fikk til sammen bare 21 offisielle kamper for Liverpool. Han ble også lånt ut til Almeria i denne 5-års-perioden.

– Jeg var svært ung da jeg kom til Liverpool. Og det var en tid med eierbytte som gjorde det vanskelig for meg, forteller Suso.

Suso klarte til slutt ikke å overbevise Brendan Rodgers, på tross av et meget godt låneopphold i La Liga. Han ble ikke satset på. Ti måneder før Jürgen Klopp ankom Merseyside så ble Suso solgt til Milan for drikkepenger. I Milan gikk det tregt i starten.

– Det var vanskelig i starten i Italia. Jeg hadde vært skadet i de siste fem månedene i Liverpool.

Men etter hvert skulle Suso finne seg mer til rette på San Siro. Han endte sin karriere i Milan med 24 mål og 36 assister på 153 kamper. Likevel mistet han etter hvert plassen på laget, og han ble lånt ut til Sevilla for halvannet år siden. Med opsjon på kjøp. Og i sommer så kjøpte manager Julen Lopetegui og Sevilla ham.

En måned etter spilte Suso en viktig rolle da klubben vant for sjette gang i Europa League. Han hadde også bidratt til at Sevilla ble nummer 4 i ligaen.

– Sevilla kjemper for alt. Vi ønsker å vinne alt. Vi er sterke i alle turneringer. Uansett om det er i ligaen, Europa League eller i Champions League, så er Sevilla en vanskelig og ubehagelig motstander. Og det er deilig å vite at vi kan slå alle.

Trekningen for 8-delsfinalene foregår på mandag, klokka 12 norsk tid.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket