fbpx
Foto: REUTERS/Mike Hewitt/NTB

Spillerbørsen: Fabinho og Alisson best i svak prestasjon i London

Klopp satte opp sin beste ellever i kveldens oppgjør mot Fulham. Men det så ikke sånn ut i de første 35 minuttene. Liverpool ble utkjempet og utspilt over hele banen.

Det ble noe bedre de siste 55 minuttene, men Liverpool var totalt sett ganske heldige som fikk med seg poeng fra Craven Cottage. Det gikk for sakte, vi skapte for lite.

Alisson var tilbake i buret. Forsvarsfireren bestod av Arnold, Matip, Fabinho og Robertson.

På midten startet som forventet Jones, Henderson og Wijnaldum. Og framme var trioen Salah, Mané og Firmino klare for starten på en meget hektisk Premier League-uke.

Dessverre var ikke benken like sterk. Jota er langtidsskadd. Keita ble heller ikke klar til ettermiddagens kamp etter 60 minutter i Danmark på onsdag. Tsimikas fikk seg også en trykk mot Midtjylland. Dessuten var skadelista lang før disse ble utilgjengelige også.

Dermed startet Neco Williams, Phillips, Minamino, Kelleher, Cain og Origi på benken. Men i tillegg satt også Alex Oxlade-Chamberlain klar til å komme inn. For første gang i år. En positiv nyhet blant alle de negative.

Alisson 7
Holdt Liverpool inne i kampen i første omgang. Reddet tre ganger på relativt gode Fulham-forsøk, men klarte ikke å stoppe hjemmelaget fra å ta ledelsen. Med unntak av en bisarr episode tidlig i andre omgang, så var han arbeidsledig resten av kampen.

Arnold 5,5
Bommet på det meste i den første halvtimen. Men preget stadig mer av første omgang da det nærmet seg 45 minutter. Sleit dog mye med Lookman begge veier. Fikk 20 minutter i andre omgang. Slo noen fine lave innlegg inn i boksen, men det var få der inne til å ekspedere dem i mål. Ellers slurvet han en del.

Matip 5
Litt ukonsentrert i både posisjonsspillet og pasningsspillet i de første 45 minuttene. Hang ikke godt nok med, uten å gjøre store tabber. Ble byttet ut i pausen. Taktisk? Eller er det enda en ny skade på midtstopperen?

Fabinho 7
Den eneste utespilleren som tok fighten før hvilen. Han spiller på små marginer enkelte ganger, og det ble nesten straffe etter kvarteret spilt. Men vi ble ikke felt av VAR ved denne anledning. Står stødig i andre omgang, og bryter Fulham et par ganger når de forsøker å spille seg ut. God kamp igjen av Fabinho.

Robertson 5
Uvanlig uvirksom før hvilen. Bommet også på enkelte pasninger. Uheldig med posisjonering før 1-0? Han hadde i alle fall ikke kontroll på Bobby Reid. Bidrar med lite i andre omgang også. Men enkelte bidrag trekker litt opp.

Jones 6,5
Startet svært dårlig. Kom seg ikke inn i kampen før etter ca. førti minutter. Viste da evne til å sette opp spillerne rundt seg. Slo et flott innlegg til Mané på Liverpools beste sjanse i første omgang. Midtbanespilleren med mest pondus i andre omgang. Driver med ball flere ganger. Herlig raid etter 83 minutter. God andreomgang.

Henderson 5,5
Sleit med å treffe med langpasningene i de første 45 minuttene. Var også uvanlig slurvete i arbeidet. Spilte seg opp mot slutten av omgangen, og klarte å styre begivenhetene da. Klarte å sideforskyve Fulham med pasninger. Ble satt ned på midtstopperplass i andre. Klarte seg fint defensivt. Men ikke på sitt beste offensivt. Det mislykkede innlegget på overtid var symptomatisk. Traff knapt på en eneste langpasning eller innlegg. Bommet også på Liverpools største sjanse.

Wijnaldum 5
Uvanlig svak førsteomgang av nederlenderen. Slurvete i skjerming av ball og pasninger til han å være. Blir også for treg i andre omgang. Klarer ikke å få fart i pasningsspillet, og klarer sjelden å bidra offensivt. Også noe mer sirup i forsvarsspillet enn til vanlig.

Salah 5
Relativt iskald i starten av kampen. Kunne trolig fått frispark før 1-0-scoringen, men stod også lite imot. Ble mer involvert rett før hvilen, og fikk en god sjanse etter innlegg fra Arnold. Måtte avslutte raskt, og satte den utenfor. Gjør ting veldig vanskelig i starten av andre omgang. Mange avanserte og mislykkede pasningsforsøk. Var deretter iskald resten om omgangen. Med unntak av en heldig straffescoring. Byttet ut på slutten. Det sier mye.

Firmino 6
Bommet på det meste av pasninger og mottak i de første 35 minuttene. Tok seg opp på slutten av omgangen også han. Har også et par fine gjenlegg i andre omgang. Det er også han som setter opp Henderson på Liverpools største sjanse.

Mané 6
Starter kampen med en flott gjenvinning. Men så blir han helt borte. Før laget som en helhet reiser seg helt på slutten av første omgang. Da får han et par muligheter, og headinga etter 40 minutter kunne fått en bedre skjebne. Han blir noe forstyrret, men bør få den på mål. Han er i balanse. Er Liverpools beste de første tjue minuttene av andre omgang, tar mange initiativ da. Blir litt bort igjen på slutten.

Minamino 5
Vinner noen dueller, gjør få feil, men blir for passiv uten ball. Finner ikke lukene og rommene. Det var heller ikke lett. Fulham spilte 5-5-0 i store deler av omgangen han fikk.

Williams
Klarer seg fint defensivt. Han forsøker også svært ofte offensivt, men nesten alle innleggene ble blokkert eller for lange.

Origi
Kommer inn på slutten. Vinner et par hodedueller, men heller ikke mer.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket