fbpx
salah
Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com
Spiller Mo Salah i Liverpool-drakt i 2022? Det er det selvsagt ikke lett å svare på, men noe er uansett på gang.

Søndag kveld uttalte Mo Salahs venn og tidligere lagkamerat, Mohamed Aboutrika, seg om landsmannens situasjon i Liverpool.

Aboutrika kunne fortelle til BeIN Sports at “Salah ikke var fornøyd med situasjonen sin i Liverpool.” Aboutrika kunne også fortelle at “Salah føler at han ikke får den respekten han fortjener i Liverpool. Han likte blant annet ikke at han ikke fikk bære kapteinsbindet mot Midtjylland.”

Nå gjenstår det å se hvor mye sannhetsgehalt det er i Aboutrikas kommentarer. Men at noe er i gjære med Salahs situasjon på Anfield, tror jeg vi nå kan regne som ganske sikkert.

For noen dager siden trykket den spanske avisen AS et intervju med Salah. Han ble blant annet spurt om en mulig overgang til spansk fotball, til Barcelona eller Real Madrid. Svaret var ukontroversielt. Salah svarte at “begge er attraktive og gode klubber, men at han nå kun brydde seg om å gjøre det best mulig i Liverpool”.

Svaret er betryggende, men konteksten er det ikke.

For Mo Salah gjør nesten aldri intervjuer. Kun to ganger har han blitt intervjuet av engelske aviser etter overgangen fra Roma for tre og et halvt år siden, og da som en del av gruppeintervju etter store prestasjoner.

Kanskje er intervjuet med AS bare et kalkulert utspill. Det nærmer seg jo kontraktsforhandlinger med LFC. Salah har nå bare to og et halv år igjen av kontrakten, og kanskje ønsker han seg enda bedre betingelser? Men det kan også være at 28-åringen faktisk ikke er helt fornøyd med situasjonen på Merseyside. Mange spillere ønsker seg til sydligere breddegrader, Suarez og Coutinho er nok ikke alene. I tillegg kan det jo hende at fraværet av Dejan Lovren- Salahs beste venn i troppen – også spiller inn.

En ting er sikkert, Salah lar seg ikke intervju av en spansk nyhetsavis uten at det ligger en tanke bak.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket