fbpx
Foto: REUTERS/Bo Amstrup/NTB

Salah er forbi Gerrard, men er ikke mett

I går satte Mohamed Salah inn sitt 22. Champions League mål for Liverpool. Med det så passerte han legenden Steven Gerrards 21 CL-mål for klubben.

1-0-målet mot Midtjylland var av det pussige slaget. Han nærmest snublet ballen forbi en utrusende keeper. Men målet ble godkjent, og målet ble kreditert egypteren.

– Det er selvsagt en deilig følelse å være toppscorer i klubben i denne turneringa. Liverpool har litt av en historie, kunne Salah fortelle BT Sport etter kampen i går.

– Jeg er virkelig stolt, men det gjelder å ikke stoppe. Jeg må bare fortsette og gjøre avstanden til Gerrard større. Målet er uansett å hjelpe klubben å vinne kamper, det er det jeg forsøker på i alle kamper, fortsatte 28-åringen.

Han var riktignok ikke helt fornøyd med kampen i går.

– Det var en tøff kamp, de var gode i dag. De spilte nesten mannsmarkering, så det ble vanskelig. Heldigvis var vi uansett videre på forhånd, så nå gjelder det å se framover. Vi har kommet til desember i dette tøffe året for oss, og vi ser fram mot de neste rundene av Champions League.

Bak Steven Gerrard på 21 CL-scoringer så finner vi Sadio Mané med 17 og Roberto Firmino med 15 fulltreffere i turneringa. Bak disse igjen så må vi tilbake til forrige generasjon med Liverpool-spillere for å finne de med flest nettkjenninger for klubben, Luis Garcia (10) og Dirk Kuyt og Peter Crouch (begge har 9).

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket