fbpx
Foto: AP Photo/Andreas Schaad/NTB - Patson Daka i aksjon mot Atletico Madrid i årets CL

Ryktene om Salzburg-angriperen har tiltatt i styrke

I sommer gikk det en del rykter om RB Salzburg-spilleren Patson Daka. Liverpool var interesserte, hevdet flere. Men da klubben landet Diogo Jota, så stummet ryktene igjen.

Men nå som Jota ryktes langtidsskadd, så øker frekvensen på Daka-ryktene igjen. Daily Mail har gjengitt noen av disse ryktene.

Daka skåret begge målene da Salzburg og Liverpool spilte 2-2 i sommerens treningskamp. Så det er ikke rart at ryktene om mulig interesse fra Liverpool spredde seg.

I serien så står 22-åringen fra Zambia med seks mål på seks kamper for Salzburg i høst. Legg også på tre assister. I hans Salzburg-karriere har han skåret 33 mål på 60 kamper. Det er slett ikke ille for en spiler med relativt begrenset spilletid. Daka er en målfarlig spiller.

Nå er det slett ikke sikkert at Jota er langtidsskadd. Men hvis han er det, så kan Daka være en mulig rotasjonsspiller. Origi har definitivt ikke levert i høst, og Minamino er faktisk blitt mer brukt på midtbanen i det siste. I tillegg så er ikke prisen på Daka til å miste nattesøvnen av. Daily Mail mener at Liverpool kan få spilleren for under 20 millioner pund.

Men Liverpool er ikke alene om å ha spilleren på radaren, i følge Daily Mail. Også Manchester United skal være interessert i talentet.

RB Salzburg har en spillestil som minner ganske mye om Liverpool sin, og det kan være et argument for å hente spilleren.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket