fbpx
covid

I dag diskuterte eierne i Premier League en potensiell toukerspause hvis Covid 19-situasjonen kommer ytterligere ut av kontroll.

Det var den engelske avisen The Telegraph som meldte dette i ettermiddag.

Premier League er et aksjeselskap der de 20 klubbene i ligaen er aksjonærene. I dag hadde altså andelseierne et møte der de diskuterte veien videre etter at tallet på positive Covid 19-tester nådde rekordhøye 18 for sist uke. Det var innberegnet utbruddet i Manchester City, som førte til utsettelse av Everton-Manchester City i går kveld. En mulig pause på to uker var hovedtema.

I dag har to nye klubber meldt om større utbrudd. Både Sheffield United og Fulham melder i kveld om flere positive tester. Men ingen av lagene har bedt om utsettelse slik Manchester City gjorde i går.

Sheffield United ligger i skrivende stund under 1-0 for Burnley, mens Fulham møter Tottenham i morgen.

Den britiske regjeringen har også diskutert situasjonen i landet i dag, etter at en ny supervariant av viruset har fått fotfeste i England. De ønsker foreløpig ikke å stoppe kampene. Men det var før situasjonen i Fulham og Sheffield United eskalerte.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket