fbpx
Foto: REUTERS/Clive Brunskill/NTB

Nei, Mourinho, det beste laget tapte ikke

Jose Mourinho er tilbake. Mind games før kampen, hoderystende virkelighetsforståelse etter kampen. Vi hadde nesten begynt å savne ham. Men nå er han tilbake. I manesjen. Der han veksler mellom å være en trapesartist, gå på line, ha kontroll på hestene og være klovn.

Det var et merkelig intervju med portugiseren etter kampen. Vel, egentlig var det ikke merkelig. Det var bare så lenge siden at han hadde avslørt den siden av seg selv.

Det beste laget tapte.” Fortalte han verden ti minutter etter kampslutt. Det var det samme budskapet han hadde delt med Klopp rett etter kampslutt. Klopp bare smilte forvirret. “Vi bommet på sjansene våre,” fortsatte han. Og det stemmer for så vidt det. Bergwijn bommet på to, Kane bommet på en. Og sjansene var store de. Men det ble da skapt en del i den andre enden også.

Det var veldig mange situasjoner der Tottenham bare var heldige som unngikk større sjanser mot. Eric Dier var blant annet fetter Anton som unngikk straffe etter 17 minutter. Lloris ble tidvis pepret, men avslutningene fra Mané, Firmino, Salah og Jones var for upresise. Det var ikke bare Mourinhos og Tottenhams fortjeneste. Det endte med 11-2 i skudd på mål til hjemmelaget. Som oftest blir det scoring til slutt da.

Dessuten så hadde Liverpool 76% ballbesittelse. Dette bryr selvsagt ikke Mourinho seg om. Og ut fra hans fotballforståelse er det forståelig. Det å la motstander få ha ball kan være fornuftig det. Men da må man samtidig hindre motstander i å komme til muligheter. Og det klarte Tottenham bare til en viss grad. Liverpool skapte en hel del, og med mer presisjon i avgjørende øyeblikk så kunne det ha sett enda mørkere ut for Jose Mourinho.

Så nei, Mourinho, det beste laget tapte ikke. Det beste laget vant. Det er nok bare deg og Tony Pulis som er uenig i det.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket