fbpx
mourinho
Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

Få er bedre på mindgames enn portugisiske Jose Mourinho. Det er i alle ikke mange som benytter seg mer av dette trikset i forkant av store oppgjør enn 57-åringen.

Og han fornekter seg ikke denne gangen heller. I dag var det pressekonferanse før toppoppgjøret i morgen kveld. På spørsmål om Liverpools store skadeproblemer så svarte han følgende:

– Vel, Alisson er ikke skadet. Alexander-Arnold er ikke skadet. Matip kommer nok til å spille. Fabinho er ikke skadet. Robertson er ikke skadet. Henderson er ikke skadet. Wijnaldum er ikke skadet. Salah er ikke skadet. Firmino er ikke skadet. Mané er ikke skadet.

– Van Dijk er skadet. Han er en god spiller. Men gi meg en liste over alle skadene i Liverpool og sammenlikn med Liverpools beste ellever.

– Jeg kan gi dere en liste med ti skadede spillere i Tottenham også. Vi har to 16-åringer på skadelista blant annet. Vi har også Lamela skadet. Skader er normalt i alle lag. James Milner er skadet. Lamela er skadet. Alle klubber har skader nå og da. Liverpool har bare en viktig skade: van Dijk.

Joe Gomez, formspiller Diogo Jota og Thiago er tydeligvis ikke viktige skader i Mourinhos verden. At Liverpool også har en benk med flere tenåringer og at flere på laget har vist tegn på slitasje er heller ikke et poeng han fant verdig å kommentere.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket