fbpx
gulacsi
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Mange ex Liverpool-spillere gikk videre i CL i går

I går sikret både Lazio og RB Leipzig avansement i Champions League. Det var med flere tidligere røde på laget.

Lazio måtte minst ha uavgjort hjemme mot Club Brugge da sjette og siste omgang ble avviklet i går kveld. Det stod 2-2, og belgierne presset hardt på i sluttminuttene for å avansere på bekostning av Lazio. Men italienerne holdt unna. Det betyr at Simon Mignolet er ute av årets Champions League eventyr.

Men det var flere tidligere Liverpool-spillere som kunne juble for avansement.

I Lazio står Jose Reina i mål. Og på midtbanen spiller Luis Alberto og Lucas Leiva. Alle tre med karrierer i Liverpool bak seg. Laget fra Roma har slitt i serien i år. De ligger per nå på 7. plass, bak en klubb som Sassuolo, men i Champions League har de klart seg bedre. De er ubeseirede i gruppe F, men fire uavgjort-resultater gjør at Dortmund likevel toppet gruppa til slutt.

I Leipzig så avanserte RB Leipzig fra gruppe H, etter at de slo Manchester United 3-2 på eget gress. I Leipzigs mål stod en annen Liverpool-kjenning – Peter Gulacsi. Ungareren var i Liverpool mellom 2007 og 2013, men uten å få spille offisielle kamper for klubben. Men han satt på benken en rekke ganger. Det ble også et par utlån for Gulacsi.

Nå er 30-åringen førstekeeper for RB Leipzig. Klubben kom til semifinalen i fjorårets Champions League, og Gulacsis karriere har skutt fart.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket