fbpx
På dagens pressekonferanse fikk Klopp flere spørsmål om morgensdagens motstander på Anfield.

– De har flere trusler enn bare Kane og Son. De har Lo Celso og Ndombele blant annet. Bale kan utgjøre en trussel. De har en sterk duo på midten som kan bygge opp angrepene. De har trusler fra kantene. Tottenham er ikke bare Kane og Son.

– Men selvsagt, vi er klar over trusselen de to utgjør, og de har vært fantastiske i år. Og det blir viktig å gjøre dem så arbeidsledige som overhodet mulig i morgen.

Klopp snakket også om kontinuiteten i Tottenham og hva Mourinho har gjort med laget.

– De har klart å beholde spillerne sine over flere år. Det er nøkkelen for å bygge seiersrike lag. Kontinuitet er kanskje den viktigste delen av spillerlogistikken.

– Jeg er ikke overrasket over suksessen til Mourinho. Mange i media avskiltet ham for tidlig, men sånn er den moderne verden. Konklusjoner fattes for fort.

– Nå har han bygget et resultat-maskin. De vinner fotballkamper og leder ligaen. Selv når de ikke spiller bra, så får de med seg poeng. Men det er sjelden de spiller dårlig, de har vært gode i år. Forsvarer seg meget bra som et kollektiv.

Klopp forsøkte også å nyansere bildet av Tottenham som et rent kontringslag.

– Og det er slett ikke bare et kontringslag som alle snakker om. Man leder ikke Premier League ved å bare være et kontringslag. De ligger dypt noen ganger, ja, men de spiller også offensiv fotball en del. Kane dropper jo like dypt som Firmino i det oppbyggende spillet noen ganger. De likner faktisk litt på oss. De ser meget sterke ut, men vi skal selvsagt gjøre alt vi kan for å slå dem.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket