fbpx
klopp
Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com
Det var ikke mye journalistene fikk vite om morgendagens laguttak på dagens pressekonferanse med Jürgen Klopp.

Klopp ga uttrykk for at det er to hensyn å ta:

– Dette er Champions League og vi er Liverpool. Det forplikter og vi vil vinne. Men samtidig så kan vi ikke lukke øynene for situasjonen vår for øyeblikket. Vi skal spille mange fotballkamper i ligaen framover. Det blir tre kamper på få dager fra søndag av. Dessuten er jo skadesituasjonen som den er.

Liverpool kan nå 15 poeng i gruppespillet ved seier mot Midtjylland i morgen. Det vil i tilfelle bli første gang i den gjeveste turneringa.

Angående skadesituasjonen var det lite nytt å melde:

– Det er ingen nyheter på dette området nå. Og det er jo faktisk gode nyheter. Men ingen av de skadde spillerne vil bli klare til i morgen.

På konkret spørsmål om Divock Origi, som ikke var å finne på benken engang mot Wolverhampton, så kunne Klopp meddele at han ikke var skadet.

Ellers på pressekonferansen så skrøt Klopp av morgensdagens motstander, som han mener er bedre enn hva tabellsituasjonen tilsier.

Klopp hadde også bare lovord å melde om de yngre kreftene i klubben som har spilt mye i det siste.

– Vi følger disse guttene tett, Pep Lijnders har god kontakt med dem, så det var ikke overraskende at de har gjort det så bra. Uten dem hadde vi tapt, så det er klart at jeg er meget fornøyd med hva de har prestert.

Han kommenterte også kåringen av Årets manager i det store sportsmagasinet ESPN. De kåret Klopp som Årets trener i 2020.

– Ok, jeg er ikke så veldig interessert i slike kåringer, for vi er et team med trenere i hver klubb. Og alle fortjener en slik pris. Dessuten så burde uansett Hans-Dieter Flick kanskje ha vunnet?

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket