fbpx
trent
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Klopp avslørte til nå ukjent info i intervju om Neco Williams

Det var mye som varmet i gårsdagens seier over Ajax. Avansementet, de gode overgangene – som dessverre ble dårlig avsluttet – og ikke minst innsatsen fra de yngre kreftene i klubben. Da Klopp skulle skryte av en av disse, så avslørte han samtidig noe annet.

Scoringen i går kom etter en keepertabbe. Men det var likevel en 19-åring som skåret etter et innlegg fra en annen 19-åring. På den største scenen i den europeiske klubbfotballen, Champions League.

Neco Williams har vært svært variabel i høst. Han har tidvis slitt med å erstatte Arnold, men han har også spilt et par meget gode kamper på høyrebacken. I går var en av de kampene. Han holdt stort sett kontroll på den meget spennende kantspilleren David Neres fra Brasil. Og i andre omgang klarte han også å bidra mer framover.

Jürgen Klopp avslører nå at han hadde en lang og konstruktiv samtale med unggutten i forkant av møtet med Ajax.

– Vi hadde en lang samtale denne uka. Begge følte at han hadde mye mer å by enn han hadde vist så langt, fortalte Klopp til BT Sport.

De snakket også mye om hvordan det er å erstatte en av verdens beste høyrebacker, Trent Alexander-Arnold. Det er ikke lett. Og det var i denne forbindelse at Klopp avslørte noe som til nå har vært ukjent.

– Når er tiden moden for en ung gutt å entre scenen? Sesongen har vært rar, med kort oppkjøringstid og mye usikkerhet. Og så får Trent Covid, og da må Neco spille tidligere enn vi tenkte. Men i dag viste han hvor god han kan være, og det er viktig for laget.

Ryktene begynte å gå da Arnold ikke var med på treningsleiren i Østerrike. Han var heller ikke med i Community Shield-kampen mot Arsenal. Nå er altså årsaken blitt gjort kjent.

Klubben har vært hardt rammet av viruset i høst. Thiago, Mané, Tsimikas og Salah har alle testet positivt. I tillegg til Arnold. Dessuten så knytter det seg usikkerhet til om både Shaqiri og Keita også har hatt viruset. Begge skal ha testet positivt på den første prøven de tok, men ikke den andre. For et par uker siden var også 10 ansatte på akademiet på Axa Training Centre i karantene på grunn av positive tester.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket