fbpx

Klopp avslørte hva han sa til spillerne etter kampen

Året 2020 ble avsluttet med 0-0 på St James`Park. Spillerne var frustrerte. Det var Klopp også, men ikke for alt.

– Etter kampen så jeg hvor frustrerte spillerne var i garderoben. Jeg forstår det, og resultatet var frustrerende. Men jeg er godt fornøyd med prestasjonen. Det var det jeg fortalte til dem i garderoben, sa Klopp til BBC etter kampen.

– Når jeg tenker etter, hadde vi fire store sjanser til å avgjøre. Vi har vunnet kamper mot Newcastle med færre sjanser enn det. Når vi ikke klarer å oppnå resultater, så må vi se på prestasjonen, og jeg er fornøyd med mye av det jeg så i dag. Jeg kan jobbe med dette. Det er jeg glad for. Fortsetter vi å spille som i dag, så kommer vi til å vinne fotballkamper.

Med 0-0 i årets siste kamp, så klarte ikke Liverpool å få en større luke ned til Manchester United, som kan komme a poeng hvis de vinner sin hengekamp. To frustrerende uavgjort-kamper mot laber motstand på slutten av året var ikke den avslutningen mange så for seg, men Klopp var altså fornøyd med mye av prestasjonen mot Newcastle.

Mo Salah hadde de to største sjansene i kampen, men var ikke klinisk nok. Firmino hadde minst to store sjanser på hodet. I tillegg spratt ballen Newcastles vei ved en rekke tilfeller i andre omgang. Dypt inne i femmeteren. Noen mener også at Sadio Mané skulle hatt straffe da Karl Darlow så ut til å låse beinet til senegaleseren som hindret en enkelt tap-in. I tillegg rotet både Mané, Firmino, Robertson, Salah og Wijnaldum bort muligheten til å skape farlige avslutninger med dårlig ballbehandling og valg i avgjørende øyeblikk.

Med andre ord så skapte Liverpool mer enn nok til å vinne gårsdagens kamp. Men Fru Fortuna var ikke på Klopp og spillernes side. Det var heller ikke skarpheten i siste fase av angrepene.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket