fbpx
Foto: Mike Hewitt/Pool via AP/NTB

Keita og Matip kan rekke kampen mot Tottenham

Klopp ble spurt om skadesituasjonen i troppen før toppoppgjøret på Anfield i morgen kveld.

Liverpool har per nå ni spillere skadet. Av de ni er det kun to spillere som kan rekke kampen i morgen.

– Matip kan rekke det. Vi skal ha en treningsøkt litt senere i dag, så får vi se. Han fikk noen kramper i korsryggen mot Fulham, og fysioterapeutene har jobbet med han i 24 timer i døgnet siden. Han kan bli klar.

– Naby slo dessverre opp en liten skade mot Midtjylland. Det er ikke noe seriøst, og han kan rekke kampen i morgen. Men det er synd for ham, for han kommer ikke inn i rytmen. Det så vi i Danmark også. Han gjorde en del bra, men deler av spillet hans viste også at han mangler rytme i spillet sitt.

– Selv om han ikke har flyt for tiden, så er han en del av laget, selvsagt. Det er ikke mange treninger han kan spille seg varm på, for vi har nesten ikke kamprelaterte treninger lenger, med det tette kampprogrammet. Det er synd, for det er jo ingen tvil om kvaliteten når han er skadefri og i slag. Vi får bare vurdere etter treninga i kveld. Han kan rekke kampen.

De andre sju spillerne hadde Klopp ingen nyheter om, fortsett fra at ingen av dem vil rekke kampen mot Tottenham.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket