fbpx
Foto: REUTERS/Clive Brunskill

Kampens øyeblikk: Spøkelset Aspas hjemsøkte oss

Det hadde vært en søvndyssende affære i nesten 90 minutter. Kun i glimt fikk vi se øyeblikk av genialitet og fotballpropaganda. Men helt på slutten fikk vi det som kunne vært et avgjørende hjørnespark. Vi satt klare og så for oss nok en avgjørelse på overtid.

Sadio Mané sin scoring etter ti minutter var et øyeblikk av nevnte genialitet. Joel Matip fikk bokført en assist på målet, men dette var ene og alene Mané sitt mål. Herlig medtak på brystet, fint rykk og kontant og sikker avslutning.

Firmino hadde også en rekke øyeblikk av fotballglede, særlig i andre omgang. Det var hælspark og andre flotte kombinasjoner. Hans heading i det 89. minutt var også et stort øyeblikk i kampen. Men Johnstone var en tiger i buret og fikk reddet ut til corner.

Alisson bidro også med sitt store øyeblikk. Han var ute og avverget bortelagets store mulighet midtveis i andre omgang. Men han klarte dessverre ikke å stoppe skruen i Semi Ajayis heading på utlikninga. Der stod tida stille noen sekunder.

Men det definerende øyeblikket dukket ikke opp før helt på slutten, i kampens siste spark på ballen.

Liverpool hadde spilt seg fram til en corner dypt inne i overtida. Det var opplagt at denne corneren var det siste som skulle skje på Anfield i kveld. Origi var satt inn for å bli overtidshelt nok en gang. Han gjorde seg klar i feltet. Vi satt ytterst på stolkanten. Pushet fram laget fra stua.

Kort corner – blokkert innlegg – kampen ble avblåst.

Det var som et gufs fra fortida. Det var som om Iago Aspas var tilbake på Merseyside, og antiklimakset og skuffelsen var stor. Ok, corneren var ikke like begredelig som Aspas sin, men følelsen av håpløshet var like stor.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket