fbpx
Foto: AP Photo/Jon Super/NTB

Kampens øyeblikk: Blikket til Mourinho var ubetalelig

Det var en del små høydepunkter i denne kampen. Noen av kombinasjonene til Liverpool var på et meget høyt nivå. Det å skape så mye mot et lag som kun hadde sluppet inn tre mål i åpent spill før i dag, er svært imponerende. Tottenham lå tidvis med seks spillere i bakerste ledd.

Vi hadde også gylne øyeblikk av eleganse. De var ikke viktige, men de foret et fotballhjerte med glede. Trent Alexander-Arnolds tunnel på Son i første omgang og Curtis Jones tekniske lekkerbisken midtveis i andre omgang var det vanvittig høyt nivå på.

Skuddet til Bergwijn i stanga. Kanes heading fra tre meter på en corner. Hjertet stoppet å slå begge gangene. Avgjørende øyeblikk begge to.

Da Mané endelig fikk et frispark etter 85 minutter, jublet hjemmefansen ironisk. Det var et komisk øyeblikk.

Men høydepunktet var likevel Bobby Firminos avgjørende heading etter 89 minutter og 30 sekunder. Han tok fart på en corner og stanget ballen vakkert i mål. Utagbart for Lloris i buret, som ellers hadde fått de fleste avslutningene rett på seg i kveld.

For en eufori. Firmino hadde løpt i 90 minutter. Men han var ikke for sliten til å løpe helt ut til Klopp i jubelrus. Nok en gang avgjorde brasilianeren mot Tottenham, for andre kamp på rad.

Og det forpinte uttrykket i Mourinhos ansikt fortalte det meste. Han hadde tapt mot Liverpool igjen. Han hadde tapt mot Klopp på bortebane igjen. Seks forsøk uten seier står han med nå.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket