fbpx
Foto: REUTERS/Clive Brunskill/NTB

Kampens øyeblikk

Tenk at det endelig tippet vår vei. Det var på tide. Heia VAR.

Liverpool har slitt med marginale VAR-avgjørelser i hele høst. Hele åtte ganger har avgjørelser blitt omgjort av VAR i vår disfavør. Det er dobbelt så mange ganger som neste lag på den lista.

Kun én gang tidligere hadde VAR omgjort en avgjørelse i vår favør, da Andreas Christensen ble utvist i kampen mot Chelsea i september. Så har den ene VAR-avgjørelsen etter den andre plaget både spillere, manager og fans.

Før i dag.

Etter 43 minutter fikk Conor Coady ballen i feltet vårt etter en dødball. Mané så ut til å takle ham. Dommer Craig Pawson pekte på straffemerket. Til store protester fra hjemmelagets spillere. Henderson pekte på Pawson med stort alvor. Robertson tegnet en skjerm i lufta gjentatte ganger. Fabinho bare lo. Mané var målløs.

Heldigvis var Jonathan Moss våken i VAR-rommet, og avgjørelsen ble omgjort. Mané hadde trukket seg fra taklinga. Coady filmet. Wolverhampton fikk ikke mulighet til å utlikne.

Mange trodde at VAR også skulle sørge for at Coady fikk gult kort, for filming, men Coady slapp unna. Det er kanskje like greit. Coady hadde en marerittkveld uansett.

Scouseren var tilbake på sitt kjære Anfield, men tabbet seg ut da Salah satte 1-0 etter at Coady hadde dempet ned ballen til ham. Filminga var også en lei strek i regninga for Liverpool-gutten. Det var ikke hans stolteste øyeblikk.

Han ble pepet på resten av kampen. Av sine tidligere venner på tribunen. Det er verre enn et gult kort.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket