fbpx
Foto: Mike Hewitt/Pool Via APNTB - Ben White i kamp med tre Southampton-spillere i høst

Journalist hevder at Liverpool har blinket seg ut midtstopper

Sunday World-journalist Kevin Palmer publiserte i natt en artikkel der han hevder at Liverpool har endret syn på transfervinduet som åpner om et par uker. De skal være interessert i en Premier League-stopper. Kilden skal være en fra klubbens apparat.

Liverpool skulle egentlig ikke handle i januar, skriver Palmer. Klubben hadde allerede brukt mer enn de skulle dette året da de hentet Thiago, Jota og Tsimikas i sommer. Men skadeproblemene i midtforsvaret kan ikke lenger ignoreres. Med både van Dijk og Gomez ute i lang tid, og Matip med stadige forfall av ymse grunner, så ser klubben seg nødt til å handle med en gang vinduet åpner.

Og i følge Palmer har de noen klare kriterier. Spilleren bør være vant til engelsk fotball. Han bør ha erfaring fra Premier League. For spilleren må kunne gå rett inn på laget, uten tilvenningstid, skriver Palmer. Spilleren kan heller ikke være for gammel og han må ha god skadehistorikk. Han må dessuten passe Liverpools stil.

John Aldridge skriver en spalte i samme avis, og han mener det samme. Liverpool må kjøpe med en gang vinduet åpner, skriver han. Og “de må kjøpe en spiller som kan gi umiddelbar effekt. Fabinho kan vikariere som midtstopper, Henderson kan også steppe inn ved behov, og unge spillere som Rhys Williams og Nat Phillips har begge vist potensiale. Men klubben trenger likevel backup i forsvaret med alt som har skjedd”, skriver Aldridge.

Den spilleren som blinker seg ut, i følge Palmer, er 23-årige Ben White i Brighton. En spillende midtstopper i rett alder med Premier League-erfaring. Han var på utlån til Leeds i forrige sesong, og var avgjørende for opprykket. Både Leeds og Brighton spiller med spillende midtstoppere.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket