fbpx
carragher
Foto: MDI / Shutterstock.com

Carragher: – forsvarsspillerne må endre spillestil

I programmet Monday Night Football på Sky Sports i går kveld forsvarte Carragher straffen som Brighton ble tildelt på overtid i 1-1-oppgjøret på Amex Stadium. Han mente at forsvarsspillernes, på grunn av VAR, må endre måten de forsvarer seg på.

– Straffen er grei. I VAR-verdenen er det straffe, og det er fair. Robertson bare svinger beinet for å klarere. Det er ikke kontrollert. La det være, Welbeck kunne ikke skape noe uansett.

Carragher fortsatte med å forklare at forsvarsspillerne må endre spillestil etter at VAR er innført og praktiseres som det gjør.

– Før VAR hadde det ikke blitt dømt straffe. Det hadde ikke vært oppdaget. Men nå oppdages det. VAR finner slike situasjoner nå. Derfor må forsvarsspillerne også endre stil. De må være mer forsiktig i boksen. De bør derfor blokkere mer enn før. Være mer varsom med å klarere ukontrollert.

Mange av tankene til Carragher deles også av den tidligere toppdommeren Dermot Gallagher. Han mener at straffe-avgjørelsen var riktig, og at VAR fungerte etter planen i situasjonen. Videobildene assisterte dommeren, den hjalp dommeren til å finne noe han selv ikke så, mener Gallagher.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket