fbpx
Salah
Foto: Shaun Botterill, Pool via AP/NTB

Ingen har skåret mer i Premier League i 2020 enn Salah

Det ble en frustrerende aften for Mo Salah på St James`Park i går. Han misbrukte to store sjanser til å komme opp i 14 mål i årets sesong.

Han leder likevel skytterligaen i Premier League etter 16 runder. Hans 13 nettkjenninger er to foran Son min-Heung, Jamie Vardy og Dominic Calvert-Lewin. Fem av målene har kommet fra krittmerket.

2020 har i det hele tatt vært et solid år for Salah. Ingen har skåret flere mål i Premier League i kalenderåret 2020 enn egypteren. Han endte på 23 scoringer. Det samme som Erling Braut Haaland i Tyskland for øvrig.

Kalenderåret 2020 har ikke vært toppscorernes år i Premier League. Tallene er lave i år. Bruno Fernandes ligger på andreplass med 20 scoringer. Son og Vardy følger deretter på 17. Sadio Mané står med 14 nettkjenninger. Med det så ligger han som nummer to på denne statistikken i Liverpool.

Det har heller ikke vært året til Lionel Messi. Han står igjen med 19 fulltreffere i 2020. Det samme som Kylian MBappé.

2020 har som sagt ikke vært toppscorernes år i Premier League. I 2019 stoppet Jamie Vardy på 29 mål, mens året før noterte Mo Salah seg for 28 scoringer. Det kan likevel ikke måle seg med Harry Kane sitt elleville 2017. Da bøttet han inn 39 mål i Premier League.

Kilde: Transfermarkt

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket