fbpx

Det ble ikke mange kampene tilskuerne i London fikk oppleve før stadionene igjen stenger for publikum. I dag opplyste den britiske regjeringa at London flyttes til nivå 3 på oversikten som viser hvor stor smitterisiko og smittespredning det er i de ulike delene av England.

Det er kun klubber som ligger i områder på nivå 1 og 2 som kan ha tilskuere på kampene sine.

Man skulle egentlig evaluere nivåinndelinga på onsdag, men siden det er kamper på nettopp denne dagen, så valgte regjeringa å avklare den nye nivå-klassifiseringa allerede i dag. London blir nå flyttet fra nivå 2 til nivå 3, og blir nå ansett som et område med “veldig høy fare for smitte”.

Det betyr at stadionene i London igjen stenger for publikum inntil neste evaluering foreligger. Helgens kamper mellom Fulham og Liverpool og Arsenal-Burnley ble de siste kampene med publikum i hovedstaden på en stund.

Den britiske regjeringa liker ikke utviklinga av smitten i London, der det meldes om at en ny mutert variant av viruset smitter raskere enn tidligere varianter.

Det betyr at det i skrivende stund kun er Liverpool, Everton, Brighton og Southampton som ligger i nivå 2-områder, og dermed kan ha 2000 tilskuere på kampene sine.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket