fbpx
Foto: REUTERS/Clive Brunskill/NTB

Henderson med rørende melding i sosiale medier

I helgen markerte Premier League Rainbow Laces kampanjen i England. Kampanjen holdes mellom 4. og 13. desember. Alle kapteinsbindene var farget i regnbuens farger. Til støtte for alle i LGBT- bevegelsen.

Noen gikk også lenger enn det. Jordan Henderson la ut et bilde av seg selv på Instagram og Twitter. Der han figurerte med et regnbuefarget kapteinsbånd. Han la til teksten: Fotball er for alle. Uansett.

Etter posten så ble Henderson kontaktet på Twitter, av en bruker som heter Keith Spooner.

Jeg kom ut av skapet da jeg var 17. Jeg kjempet meg gjennom tenårene. Men jeg følte meg alltid hjemme på Anfield. Å se meldingen din på Instagram betyr så ufattelig mye for meg. Det gjør virkelig det.

Kaptein Henderson svarte så Keith Spooner.

Du går aldri alene, Keith. Hvis det å bruke et regnbuefarget armbånd hjelper bare en person, så er det uansett framskritt. Alle er velkomne i Liverpool FC. Håper du satte pris på kampen i kveld.

Også klubben sendte ut en liknende melding på sin offisielle Twitter-konto. Mange av svarene på den meldinga viser hvorfor det er viktig å markere slike kampanjer. Vi scrollet bare gjennom de første hundre meldingene, og brorparten av dem var negative. “Hvor er dislike-knappen”, “Nei!” og “Dette er det umulig å støtte”, osv.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket