fbpx
wilson
Foto: Influential Photography / Shutterstock.com

Elliott og Wilson med hvert sitt mål i Championship

Harry Wilson hadde en meget god kamp for Cardiff i Wales i går. Han bokførte tidlig en målgivende da hjemmelaget tok ledelsen eter ti minutter. Men Birmingham snudde kampen og gikk opp i en 2-1-ledelse.

Men Harry Wilson var ikke ferdig. Først så utliknet han til 2-2 i det 77. minutt, før han deretter assisterte på Cardiffs vinnermål i det 89. minutt.

Han står nå med 3 mål og 5 målgivende på 13 kamper i Championship for hovedstadsklubben. Cardiff ligger på 10. plass i serien, med tre poeng opp til plass nummer 6, som gir sluttspill og mulig kvalifiseringskamp til Premier League.

Wilson var ikke den eneste utlånte Liverpool-spilleren som markerte seg i går. Harvey Elliott har hatt en strålende start på sitt låneopphold i Blackburn. I sist runde skåret han et vidunderlig mål for sin nye klubb, og i går kveld imponerte han igjen.

Blackburn så lenge ut til å gå på et hjemmetap mot Rotherham, men etter 80 minutter fikk Elliott ballen i feltet, klarte å vri kroppen og dunket inn 1-1 i det bortre hjørnet. Blackburn vant til slutt 2-1 etter en scoring 8 minutter på overtid av Championships skytterkonge Adam Armstrong.

Elliott har skåret 4 og hatt 4 målgivende på sine 14 kamper for Blackburn.

Med 2-1-seieren så ligger Blackburn på plassen bak Cardiff på tabellen.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket