fbpx
Foto: REUTERS/Jon Super/NTB

Et av de store savnene i desember har vært Diogo Jota. Han var i kanonform da han ble skadet mot Midtjylland 9. desember. Han hadde skåret 5 mål i ligaen og 4 mål i Champions League. 9 mål på 861 minutter med PL- og CL-fotball lar seg høre. Han ble også kåret til månedens spiller i november.

Men så ble han altså skadet i kneet. Klopp forventet at han ville være ute i to måneder.

– Skaden var verre enn vi trodde først, men ikke så ille som vi trodde etter noen dager. Kirurger og leger har sett på kneet hans. Han trenger ikke operasjon, men blir ute i opptil to måneder, fortalte Klopp til pressen dagen etter kampen mot Midtjylland.

I følge The Athletic så går rehabiliteringen og opptreningen bra. Diogo Jota jobber med fysioterapeuter for å komme raskest mulig tilbake.

Nå melder nettstedet at Jota kan bli kampklar allerede i slutten av januar. Det vil i tilfelle være godt nytt for fansen, laget, Klopp og spilleren selv. Da sikter Jota seg inn for et mulig innhopp mot Manchester City på Anfield den 2. februar.

Det er ingen tvil om at Jota har vært savnet. Vi hadde hatt behov for hans egenskaper i og rundt boksen i flere av kampene de tre siste ukene. Fulham, West Bromwich og Newcastle kunne alle gått tomhendte hjem hvis Jota hadde vært kampklar. Portugiseren avgjorde kampene mot både Arsenal og Sheffield United, og ble også tungen på vektskålen da Liverpool avgjorde kampen mot West Ham i det 85. minutt.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket