fbpx
Foto: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com

Liverpool har blitt linket til midtstoppere over hele Europa i høst. Det er ikke merkelig. Med langtidsskader på både Joe Gomez og Virgil van Dijk så er det lett å lage clickbaits.

Frekvensen på ryktene gikk ikke akkurat ned etter at Joel Matip pådro seg en ny skade i kampen mot West Bromwich.

En av de som Liverpool har vært linket til i hele høst er Milan Skriniar. Den 25 årige slovaken spiller for Inter. Han har også 33 landlagskamper for Slovakia.

Profilen til Skriniar passer Liverpool bra. Han er rask, sterk i duellene og er komfortabel med ballen i beina. I tillegg vil han kunne gå rett inn på laget. Det har vært meldt fra Anfield tidligere, at hvis Liverpool skal kjøpe en midtstopper i januar, så må han kunne bidra positivt umiddelbart. Sjansen for at Skriniar kan nettopp det er stor.

Men så var det prisen da. Den italienske nettpublikasjonen Calciomercato nevner Skriniar som en av de spillerne Liverpool vurderer. De har kilder i Inter som hevder at prisforlangende på Skriniar overstiger 50 millioner pund. Skriniar synes som en ganske komplett midtstopper, men om han er verdt 55 millioner pund er et annet spørsmål.

Kan det være at Liverpool eventuelt vil forsøke å få Divock Origi inn i handelen? Det har gått rykter de siste dagene om at Inter og Liverpool faktisk har vært i kontakt vedrørende spissen. Da kan prisen på Skriniar bli noe mer spiselig for Michael Edwards og co.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket